Újjászületés

Keresztény felekezetek közötti párbeszéd

Házigazdák

Dohi Zoltán, Simon András, Szilveszter László

Hozzászólások

2016.12.31. 13:05 Újjászületés

Magunkról, céljainkról...

Kedves Testvéreink az Úr Jézus Krisztusban!

  

    Többféle felekezethez tartozó, egyszerű keresztény emberek vagyunk. Blogindításunk célja, szerény eszközeinkkel, a keresztény misszió támogatása a világban, és tanúságtétel megváltónkról, Jézus Krisztusról. Hitvallásunk a Szentháromság elfogadásán alapul.

 

    Közös alapszabályként talán azt említhetnénk, hogy egymás hitelveit nem kritizálni, hanem megérteni szeretnénk. Nem akarunk új felekezetet alapítani, és nem akarjuk Krisztust kisajátítani magunknak, hanem örülünk annak, ha gondolatainkban, tetteinkben egymásra találhatunk. Térítőmunkánk lényege a kulturált párbeszéd mindenkivel, aki hajlandó erre.

 

   Cenzúrázni senkit sem szeretnénk, de a megfelelő stílust és hangnemet minden hozzászólótól elvárjuk. A feltett kérdésekre, lehetőségeink szerint  igyekszünk válaszolni. A blog szellemiségéhez illő írásokat minden keresztény testvérünktől szívesen fogadjuk, rövid elbírálás után ezeket közzétesszük. Reményeink szerint rendszeresen bővítjük egy-két új szöveggel honlapunkat. Eredeti írásokat, személyes leveleket a következő e-mail címre várjuk:

keresztenymisszio@gmail.com

 

 

 

 Partnereink:

  

Talita.jpgöki_logo_felirattal.JPG

 

 

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

http://keresztenymisszio.blog.hu/api/trackback/id/tr815719227
Nincsenek hozzászólások.